TEHDÄÄN
/YHTEISTYÖTÄ 

Art For All ry:n missio on luoda poikkitaiteellista yhteistyötä, tukea uraansa aloittelevia taiteilijoita sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Voit liittyä joukkoomme edistämään inklusiivisempaa taide- ja kulttuurialaa.

Haluamme tukea taide- ja kulttuurialan toipumista tavalla, joka hyödyttää kaikkia, ei vain vakiintuneimpia instituutioita tai tekijöitä. Haluamme kutsua entistä laajemman ja monipuolisemman yleisön taiteen ja kulttuurin pariin. Saavuttaaksemme tämän rakennamme laajaa yhteistyötahojen koalitiota tukemaan missiotamme.


TUE FESTIVAALIA

Kannatuslipunmyynti festivaalille on nyt avattu! Vierailijat voivat tukea festivaalia vapaaehtoisella kannatuslipulla:

Maksa mitä haluat
20e lippu: pääset kutsuvieraaksi festivaalin avajaisiin sekä saat yllätyslahjan tapahtumapaikalla

100e lippu: pääset kutsuvieraaksi festivaalin avajaisiin, saat yllätyslahjan sekä nimesi festivaalin tapahtumapaikalle sekä nettisivuille

Voit tukea festivaalia lähettämällä haluamasi summan:

Mobilepaylla: +358415731857
Osta lippu verkossa Eventbritesta

Jos maksat tilisiirrolla muista täyttää tämä lomake saadaksesi kutsun avajaisiin. Lisää myös oheiset tiedot tilisiirtoon:

Saaja: Art For All ry
Tilinumero: FI59 1544 3000 2448 43
Viesti: Kannatuslippu, nimesi / organisaatio

TEHDÄÄN YHTEISTYÖTÄ

Etsimme jatkuvasti tahoja, joiden kanssa tehdä yhteistyötä tulevissa projekteissa. Jos olet kiinnostunut, ole meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse: artforallry(at)gmail.com


Vuoden 2023 Art For All Festivaali nostaa esiin uraansa aloittelevia taiteilijoita eri taiteen aloilta, tutkii taiteen ja tieteen vuoropuhelua sekä tuo taiteen lähemmäs kaupunkilaisia.
Mikäli haluat auttaa meitä tekemään Art For All Festivaalista kiinnostavimman ja vaikuttavimman monitaidefestivaalin ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: artforallry(at)gmail.com


YHTEISÖJÄSENYYS

Organisaationne voi tukea Art For All ry:tä maksamalla 100 euron yhteisöjäsenmaksun. Yhteisöjäseniä nostetaan nettisivuillamme sekä heidät pidetään ajantasalla AFA:n toiminnasta uutiskirjeiden kautta.Organisaationne voi liittyä yhteisöjäseneksi alla olevan lomakkeen kautta sekä maksamalla 100 euron yhteisöjäsenmaksun tilisiirrolla:

Saaja: Art For All ry

Tilinumero: FI59 1544 3000 2448 43

Viesti: yhteisöjäsenmaksu, organisaationne nimi