AFA/FEST/
/2023
KUTSU


Art For All -festivaali 2023 järjestetään 25.-27.8.2023 Kalasataman asuinkortteleissa. Festivaalin teema “kutsu” käsittelee kotiin, henkilökohtaiseen ja sosiaaliseen tilaan sekä ihmisten välisiin suhteisiin liittyviä kysymyksiä. MIKÄ
/AFA?


Art For All ry on taiteentekijöiden yhteisö, jonka tavoitteena on vahvistaa poikkitaiteellista yhteistyötä. Yhdistyksen missiona on tukea uusia ääniä taiteen alalla sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Art For All haluaa avata taiteesta nauttimista laajalle yleisölle ja tavoittaa erityisesti niitä, jotka eivät ole kulttuurin suurkuluttajia.


LIITY/MUKAAN


AFA on taideopiskelijoiden sekä uransa alussa olevien taiteen ammattilaisten yhteisö. Haluamme luoda hyväksyvän ja inklusiivisemman yhteisön taidekentälle, joka tarjoaa vertaistukea ja kannustaa yhteistyöhön kilpailun sijaan. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi tai lähteä mukaan Art For All festivaalitiimiin!
OTA/YHTEYTTÄLIITY
/JÄSENEKSI

Oletko vastavalmistunut taiteen ammattilainen ja haluaisit liittyä joukkoomme? Art For All on paikka, jossa voit luoda sellaista taidekenttää, jonka haluat nähdä. Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta. Jäsenyys on ilmaista.

Etsimme vapaaehtoisia osaksi festivaalitiimiä! Hae mukaan tämän linkin kautta 30.7. mennessä. Huomioithan, että ensimmäinen vapaaehtoisten tapaaminen on jo 3.8.2023 18:00 Kalasatamassa.

Osana festivaalitiimiä saat:
  • Ilmaiset lounaat festivaalin ja residenssin aikana
  • Lipun perjantain kutsuvierasjatkoille
  • Festivaalitiimin karonkkajuhlat syyskuussa
  • Katsauksen festivaalituotannon kulisseihin
  • Pysyviä ystävyyksiä poikkitaiteellisessa yhteisössä

TEHDÄÄN

/YHTEISTYÖTÄ

Art For All ry:n missio on luoda poikkitaiteellista yhteistyötä, tukea uraansa aloittelevia taiteilijoita sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Voit liittyä joukkoomme edistämään inklusiivisempaa taide- ja kulttuurialaa.Kiitos festivaalin tukemisesta:


Kirsi Jänkälä
Nina Saris
Helena Tellervo Lein