ART
/FOR/ALL
FESTIVAALI 2022


Viime vuonna veimme Art for All Malmin lentokentälle. Tänä vuonna hengittelimme Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Festivaali tarkasteli teemaa UNDER-GROUND.AFA/FEST21


Art For All (AFA) on taiteentekijöiden yhteisö, joka tukee uraansa aloittelevia taiteilijoita. Yhdistys on saanut alkunsa Aalto-yliopiston ja Taideyliopiston opiskelijoiden sekä alumnien aloitteesta. Vertaistuen ja poikkitaiteellisen yhteistyön lisäksi tuotamme vuotuisen monitaidefestivaalin, jossa uudet tekijät eri taiteen aloilta saavat työtään esille.


LIITY/MUKAAN


Festivaalia on tekemässä AFAn festivaalitiimi. Etsimme uusia tekijöitä mukaan ainutlaatuisen festivaalin luomiseen sekä yhdistyksen muuhun toimintaan. Tiimimme on monialainen ja toivotamme tervetulleiksi tekijöitä eri taustoista.
OTA/YHTEYTTÄLIITY
/JÄSENEKSI

Oletko vastavalmistunut taiteen ammattilainen ja haluaisit liittyä joukkoomme? Art For All on paikka, jossa voit luoda sellaista taidekenttää, jonka haluat nähdä. Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta. Jäsenyys on ilmaista.

TEHDÄÄN

/YHTEISTYÖTÄ

Art For All ry:n missio on luoda poikkitaiteellista yhteistyötä, tukea uraansa aloittelevia taiteilijoita sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Voit liittyä joukkoomme edistämään inklusiivisempaa taide- ja kulttuurialaa.